iTarget AS

Finn ut litt mer

Om oss

Markedsføring Innholdsproduksjon Videoproduksjon

Scroll

Hvem er vi


iTarget er et komplett mediehus som kan betjene både store, mellomstore og små bedrifter. Vi har lang og god erfaring fra å jobbe med noen av Norge’s største merkevarer, internasjonale kunder og mindre lokale bedrifter. Hos oss finner du både innholdsproduksjon, markedsstrategi, videoproduksjon, markedsføringstjenester, markedsavdeling for hire, animasjonsfilm, webdesign og mye mer.

Det vi er bygget på og som er en stor del av det vi tilbyr våre kunder er langsiktig verdibasert markedsføring.

Per i dag er vi 5 ansatte og betjener kunder over hele landet fra våre kontorer i Bergen.

En ny type kreativ


En langsiktig og strategisk partner innen verdibasert markedsføring

Vink farvell til påtrengende usosialt salg og ønsk moderne verdibasert markedsføring velkommen. Markedet har i årevis skreket etter noe nytt, og her er vi!

I en moderne verden holder det ikke lengre å bare ha de beste prisene eller den beste servicen. Merkevarelojalitet er mindre enn noen sinne, og det betyr at bedrifter må tenke nytt og langsiktig med sin egen kommunikasjon. Der simple annonser og bannere fungerte før har disse liten eller ingen effekt uten et fundament av verdibasert kommunikasjon.

Vi jobber utelukkende med kunder som ønsker en langsiktig investering og som forstår at det å bygge merkevare på et verdibasert grunnlag i sosiale medier ikke gjøres ved enkel annonsering. Forskjellen ligger i hva du gjør mellom hver annonse, ikke selve annonsen.

Logoweb

Jeg har benyttet Ronnie og iTarget i flere selskap og jeg er naturlig nok svært fornøyd med. Vi har i dag et pågående samarbeid med iTarget og er meget tilfreds med arbeidet som gjøres. Evnen til å stille opp på ubekvemme tidspunkt har vært viktig for oss da vi har korte frister og ofte behov etter kl 16

The Assessment Company, Hamed Victory - Byråleder
Logoweb

I over 5 år har jeg benyttet Ronnie’s kompetanse til å skape innkommende leads og salg via kampanje. Ronnie’s evne til å skrive tekster som engasjerer og konverterer er meget tilfredsstillende, og hans øye for detaljer er sterkt. ECpromotion er et selskap som opererer i en bransje med små marginer, og vi kan derfor ikke bruke penger helt ukritisk. Sammen med Ronnie har jeg i alle 5 år vært trygg på at når han gjør jobben, er ikke inntjening en bekymring. Anbefales på det sterkeste. På seneste kampanje omsatte vi nærmere en halv million på 24 timer, det er vi naturlig nok tilfreds med.

ECpromotion, Anne Stette - Eier
Logoweb

Helt fra første møte har du vært utrolig profesjonell. Du/Itarget har alltid hatt fokus på at dere skal gjøre alt for at Ree Holding skal lykkes. Og fra april fram til nå er det ikke bare noe du sa i starten, dere forsetter og forsetter og jobber for at Ree Holding skal lykkes og det setter jeg stor pris på.
Dere/du er alltid tilgjengelige og svært behjelpelige med alle spørsmål uansett om dem er dumme eller ikke. Fra vi startet i april fram til nå har vi godt fra å være et ukjent selskap til et kjent selskap som kommer til å vokse og et selskap andre kunder vil føle seg trygge på.
Jobben dere leverer i fra dere hver eneste dag er litt vanskelig å beskrive, det finnes ikke ord så bra dette er.
Men for meg er dere et selskap jeg setter stor pris på og det dere leverer er magisk, sexy, ærlig, profesjonelt, dere har en fantastiske tilstedeværelse, alle er omgjengelige, rause og ikke minst det dere holder på med kan dere helt ut til fingertuppene. Så tusen takk for et flott samarbeid til nå og håper det varer lenge.

ReeIt Design, Jim Ree - Eier
Logoweb

Froster AS er et ingeniørselskap som tradisjonelt sett ikke har satset så mye på sosiale medier. Hittil i år har iTarget økt vår organiske rekkevidde med over 2300%. Vi er ikke markedsfolk, som nevnt, men vi forstår såpass at dette er et godt stykke arbeid. Gjør mer enn de betales for, anbefales!

Froster, Artur Burdek - Daglig leder
Logoweb

Vi har samarbeidet med iTarget på ulike prosjekter på alt fra videoproduksjon til markedsføring. Noen av disse aktivitetene ga oss over 120 000,- i omsetning samt en rammeavtale med et av Norges største konsern innen matvarehandelen. Vi er et lite selskap med begrensede midler, men har fått tilfredsstillende resultater tilbake.

Extra Bemanning, Sebastian Moldonado