1616556575264772

Det handler ikke bare om å selge.
Det handler om å fortelle en historie folk kjøper.

Ekte video

ekte lidenskap

De aller fleste tror at det å få laget en video til sin bedrift er en veldig kostbar affære. Tidligere var det forbeholdt kun de største bedriftene med de feteste budsjettene å få laget opp en reklamefilm, men nå er det mulig for nesten alle å få sin egen.

En stadig tøffere konkurranse i bransjen har i lang tid vært med på å presse prisene ned, og selskap som oss har vokst opp. Vi kan tilby et bredere, bedre og rimeligere tilbud enn man noen sinne har hatt, og satsingen på et større volum har ført til rettferdige priser for kundene.

Har du sittet på gjerdet til nå? Her er 3 tips til å komme igang!

Nesten hele internett er video

Over relativt kort tid har all trafikk på nettet gått fra å være 75% til over 80% i favør video. Med andre ord er all annen trafikk fordelt på mindre enn 20%. Blant annet CISCO har i en stor undersøkelse kartlagt at veksten vil overgå 85% innen 2019.

Dine kunder liker dem

I følge en studie utført av TMG We Capture, viser det seg at 85% av kunder som ser en video før de avgjør om de skal kjøpe et produkt ender opp med å kjøpe sammenlignet med de som ikke så video først.

Bli husket

Over 80% oppgir å huske innholdet i en reklamevideo de har sett de siste 30 dager. Dette er gjerne fordi vi generelt sett husker 90% av innholdet i bevegelig bilde (video) mot 10% fra tekst.

Vi i Kelly Services avd. Bergen hadde ingen tradisjon om å bruke video for å kommunisere med våre kunder eller kandidater. Inntil nylig benyttet vi tradisjonelle plattformer, og har i et tøft marked hele veien hatt en ønske om å skille oss ut.

Sammen med iTarget har vi bygget et konsept der vi på utvalgte stillinger produserer en video-promotering av stillingen. Det levnes liten tvil om at de mest attraktive kandidatene ofte allerede er bundet opp i andre jobber, og desto viktigere har det vært for oss å være der kandidatene er. Det er heller ingen tvil om at effekten vi får av denne typen promotering er et fint tilskudd til all tradisjonell eksponering.

Hamed Victory - Byråleder Bergen

Vi jobber kontinuerlig med iTarget på blant annet lokal markedsføring og videoproduksjon i Bergen for våre tre merker KIA, Mercedes-Benz og Peugeot. iTarget er opptatt av detaljer og ser nyansene i det vi ønsker å kommunisere som igjen gir oss et meget tilfredsstillende resultat. De gjør det lille ekstra og er alltid tilgjengelig, anbefales av oss.

Per Henning Tvedten - Markedsdirektør

Vi i Max sitter igjen med ein film vi er utrulig stolte over, og dette er mykje takka være Ronnie og iTarget. Dei såg raskt visjonen vi hadde, og kva vi ønska med ein reklamefilm. Dei leverte eit produkt som ikkje berre stråler kvalitet, men dei klarte og sette ord og handling.

Ingvil Aardal Kjøsnes - Markedssjef

Ingen er like – vi tilbyr skreddersøm!

Skreddersøm
Alle våre produksjoner er skalért etter budsjett og behov

Spør oss om pris

  • En reklamefilm er ingen hyllevare
  • og hvert enkelt prosjekt vil ha en rekke faktorer i seg som er med på å avgjøre prisen. Går du med en idé i magen? Spør oss om hva dette vil koste
  • så kan vi gi deg et estimat!
Få pris

Bli inspirert av andre

Her kan du se et lite utvalg av noen filmer vi allerede har laget for andre. Er du på jakt etter inspirasjon kan du gjerne se igjennom flere forskjellige stiler for å finne det som passer best til deg.

Slik blir videoen din til steg for steg

  • Før vi setter igang prosessen kartlegger vi kundens behov og ønsker gjennom et spørsmålsark

  • Hvis løsningen du har valgt inkluderer story, vil vi basért på kartleggingen skrive en story for hvordan filmen skal utspille seg. I motsetning til produksjoner på data har man en større kunstnerisk frihet på ekte film enn digital. Man følger alltid den “røde tråden” men det kan ofte være utfordrende å hugge alle elementene i stein siden mange faktorer spiller inn på en slik produksjon

  • Dersom løsningen du har valgt inkluderer det, vil vi samtidig som story blir akseptert gå igang med å skrive skriptet. Skript er det som skal snakkes inn på filmen

  • Dersom du har valgt denne løsningen vil vi tegne scenene i videoen rute for rute, slik at du tidlig ser hvordan ting vil utspille seg. En fin måte å justere ting tidlig på for å unngå tyngre justeringer senere

  • Om løsningen du har valgt inkluderer dette så er nest siste steg å spille inn voiceover. Dette gjøres i studio og vi har et svært bredt spekter av stemmer å velge mellom, både mann og kvinne samt de fleste dialekter

  • Nest siste steg er innspillingen der vi basert på det forarbeidet som er gjort filmer innholdet ute på settet. Dette steget inneholder også i de fleste tilfeller praktisk logistikk rundt scener og rigging.

  • Til slutt så tas rå-filmen til klipperommet og det er her alle scenene som er spilt inn vil bli klippet sammen, justert og finpusset slik at filmen blir akkurat slik du ønsker. Dette arbeidet foregår utelukkende på data

Fortsatt litt på gjerdet?

Ta en uforpliktende prat med oss!

Vi vet at det er mange spørsmål som krever svar før man vurderer å investere i materiell til egen markedsføring. Derfor åpner vi for helt uforpliktende og gratis konsultasjon der vi snakker løst eller fast rundt deres behov og eventuelt hvordan ting kan løses.

[recaptcha class:form-recaptcha style="width:500px !important;"]

Gratulerer!

Du nådde bunnen av siden

Oppgi kode RAB10 for 10% RABATT på din neste ordre

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149