1616556575264772

Inbound Marketing: Hva er det?

Inbound Marketing: Hva er det?

1880 1245 Amanda Stave

“Inbound marketing” handler for det meste om å skape innhold som er av såpass god verdi at kundene oppsøker din bedrift av eget ønske og interesse uten hjelp av store reklamekampanjer.

Målet med denne typen markedsføring er dermed å gjøre fremmede om til trofaste ambassadører ved hjelp av godt og relevant innhold rettet mot de riktige kundene!

Men hvordan gjør man det?

Det beste av alt er at det er bare 4 steg fra fremmed til ambassadør:

 1. Tiltrekke
  Skal du tiltrekke idealkunden må du være helt sikker på hvem det er. Her må du være så sikker på det at informasjonen du deler og verdiene du vil gi er finpusset nøyaktig for den kunden. Da finner de fremmede akkurat det de trenger – selv om de kanskje ikke en gang visste at de trengte det. De fleste av disse kundene dukker opp ved å tiltrekke dem gjennom sosiale medier eller Google søk.

 2. Konvertere
  Gjør du første steget riktig vil de fremmede fort bli besøkende. Ved å oppfordre disse til å utføre enkelte handlinger, som er av verdi for dem, kan du konvertere dem til noe som heter leads. Leads er besøkende kunder som har vist interesse, ved at de for eksempel legger igjen kontaktinformasjon på dine sider, laster ned e-bøker eller leser dine innlegg.   

 3. Selge
  I dette steget handler det rett og slett om å gjøre leads klare til et kjøp. Her er det da viktig å bygge et forhold med dem, gi dem nyttige tips alt ettersom hvor de er i en kjøpsprosess – er du heldig kan leads bli kunder.

 4. Begeistre
  Yes, du har fått kunder! Men du kan ikke stoppe nå, det er plutselig viktigere enn noen gang å forbedre og opprettholde kunderelasjoner – du må begeistre dem, engasjere dem, involvere dem – dette fører til mersalg, trofaste ambassadører og dermed muligheten til å bli anbefalt videre.

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149