1616556575264772

Dette er

iTarget

iTarget AS er en totalleverandør av digitale og fysiske reklameprodukter til bedrifter. Vi holder til i Kanalveien 107 kun 5 minutter utenfor Bergen sentrum, og fra kontoret vårt betjener vi hele Norge på langs og på tvers. Vi har de siste to årene jobbet oss opp til å bli et av norges ledende selskap innen animasjonsfilm, og leverer også ekte video som kompletterer totaltilbudet vi tilbyr våre kunder.

Vi setter ideer

i bevegelse

Vårt hovedfokus er å tolke ideer og tanker og gjøre dem om til krystallklar kommunikasjon for våre kunder.

I en stadig tettere jungel av konkurranse er det viktigere enn noen gang å ta kundenes behov for på alvor med en intuitiv, involverende og ikke minst tydelig form for kommunikasjon.

Hanne Bergsvik

Hanne er kunderådgiver hos oss, og hennes oppgave er at du som kunde skal ivaretas på best mulig måte. Hanne har bred og god erfaring innen salg og kunderådgivning fra både større internasjonale selskap og lokale selskap. Hanne drar med seg en trygghet og kreativitet som de aller fleste finner seg tilrette med, og har en stil som baserer seg på analytisk tilnærming og innovativ kreativitet.

Joakim Birkeland

Joakim er vår in-house fotograf og kreative sjel. Han har flere års utdanning innen film og foto, og kom til oss for å bygge opp vårt videokonsept. Med Joakim får man en mann som er opptatt av detaljer, løsningsorientert og en mann som gang på gang overleverer i forhold til forventninger.

Ronnie Kristensen

Ronnie er selskapets Daglige leder og står for forretningsutviklingen og større avtaler med leverandører og kunder. Ronnie har en relativt bred bakgrunn fra eiendomsmegling, corporate sales fra Thon Hotels og solid bransjeerfaring fra markedsføring. Ronnie har også redaktøransvar på videoproduksjoner og webdesign.

Vår historie

Et selskap som gikk en annen vei

Historien om iTarget er en historie som er bygget på mange års erfaring, og et ønske om å gå en litt annen vei enn de eksisterende byråene i bransjen. Selskapet har siden starten i 2015 målrettet jobbet for å bli en uavhengig leverandør av alle fysiske og digitale tjenester du kan sette en logo på, og har det siste året tatt steget helt inn som totalleverandør.

Vi har bygget stein på stein uten noen form for investering eller støtte utenfra, og er utrolig stolte over at vi har klart å sette sammen et system som kunder får mer og mer øynene opp for.

Noe av det som skiller oss fra våre konkurrenter er at vi er bygget og satt sammen på en utradisjonell måte, som igjen gjør at vi kan utfordre eksisterende tilbydere både på pris og kvalitet.

Vi kaller det å bygge for fremtiden i nåtiden.

Om du trodde god markedsføring var dyrt, vent til du ser prisen på dårlig markedsføring.

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149