1616556575264772


Hvis logoen din er på koppen kunden din drikker av, hvem tror du de ringer neste gang?

All entities Move

and nothing remains still

Våre topp 3

grunner til å handle Profilartikler

De ser kanskje ubetydelige ut, men Profilartikler er geniale påminnelser om at kunden skal ringe nettopp deg neste gang de behøver produkter dere leverer.
Uansett hvor godt man kjenner hverandre så er det såpass mange om beinet i dag i de fleste bransjer, at det er viktigere enn noen gang å minne folk om at vi er der. Med profilerte klær, penner, krus, musematter eller noen andre av de over 100 000 forskjellige artiklene vi har, vil man på en subtil og fin måte både gi en hyggelig oppmerksomhet men også en underbevisst påminnelse.

Vår hypotese er at om det står “Snekker Andersen Tlf: 99 99 99 99” på musematta på kontoret, er ikke Gule Sider første plassen man leter etter snekker.

Mye støy

I dagens forretningsverden er det mere støy enn noen sinne. Kommune og landegrenser er visket ut og konkurransen kan like gjerne komme fra Kina som en kommer fra Kongsvinger. Da er det desto viktigere å være “top of mind” hos kundene sine, og sikre seg at din logo er den de ser rundt seg til enhver tid. Det vil redusere risikoen for at de orker stresset med å ringe til mange forskjellige betraktelig, og de opplever deg gjerne som litt “nærmere” allerede siden du er en del av deres praktiske hverdag på en eller annen måte.

Branding

Profilartikler er en fin måte å brande seg selv på. I mange tilfeller er det også en svært rimelig måte jamført med andre typer brandinger. Å gå til innkjøp av penner, paraplyer, nøkkelringer eller andre rimelige produkter kan være en kostnadseffektiv måte å bli sett rundt omkring på byen på. Bare tenk deg å gi ut paraplyer med logoen din i Bergen!

Gleden av å gi, gleden av å få

Mange bedrifter leverer gjerne gaver til sine topp 10,50,100 kunder til påske, sommer og jul. Å dra rundt til kundene er en fin måte å få snakket med dem på, og det er med på å knytte et tettere bånd. Å sette ansikt til navn og samtidig få en artig eller nyttig påskjønning er uvurderlig når man bygger relasjon hos kundene. Det beste av alt er at det er forholdsvis rimelig form for markedsføring samtidig som effekten varer lenge etterpå.

Se hvordan Profilartikler blir laget her!

Ønsker du å bestille kataloger?

Ta en uforpliktende prat med oss!

Vi fører de 30 største merkene innen Profilartikler, og har med dette titusenvis av varelinjer med spennende produkter. Ønsker du å se litt i kataloger før du bestemmer det, tar du kontakt med oss på skjemaet her. Vi åpner også for en helt uforpliktende og gratis konsultasjon der vi snakker løst eller fast rundt deres behov og eventuelt hvordan ting kan løses.

[recaptcha class:form-recaptcha style="width:500px !important;"]

Gratulerer!

Du nådde bunnen av siden

Oppgi kode RAB10 for 10% RABATT på din neste ordre

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149