1616556575264772

Kundeomtaler

Et utvalg av hva kunder sier om oss

Vi er kjempe fornøyd, så utrolig bra jobbet fra deres side! Setter pris på god og tett kommunikasjon igjennom hele prosessen.

Henrik Dørum Bøe - Markedssjef

Våre bedrifter har behov for å fremstille våre produkter på en klar og forståelig måte for våre kunder. Animasjon ble svaret og vi fant gode og profesjonelle løsninger hos iTarget A/S.
De skjønte våre behov og veiledet oss på en proff og sikker måte som resulterte i et sluttprodukt som var helt i tråd med våre forventninger.
Vi har brukt iTarget flere ganger og akter å fortsette med det. Vi selger på nett og det å fange kundens oppmerksomhet og får gitt relevant informasjon effektivt er nøkkelverdier for oss.

Anders Folkman - Advokat/Investor

Alternativ Data valgte å samarbeide med iTarget da vi ønsket å lage en animasjonsfilm som visualiserte og forklarte våre tjenester på en lettfattelig måte. Sluttproduktet er en film som er så tett opp til vår visjon og forhåpning som den kunne vært. Ronnie Kristensen har vært god på oppfølging hele veien, vært tålmodig og forståelsesfull underveis i prosessen og sammen la vi sten for sten slik at vi til enhver tid kunne være trygg på at uttrykket ble slik som vi ønsket – og at det ble en film vi er utrolig stolte av. I etterkant har vi også fått god veiledning og tips til full utnyttelse av animasjonsfilmen, og også hvordan spille videre på denne og bruke film ytterligere i vår markedsføring. iTarget og Ronnie Kristensen får vår varmeste anbefaling!

Tina Belsvik - Markedsansvarlig

Vi i Kelly Services avd. Bergen hadde ingen tradisjon om å bruke video for å kommunisere med våre kunder eller kandidater. Inntil nylig benyttet vi tradisjonelle plattformer, og har i et tøft marked hele veien hatt en ønske om å skille oss ut.

Sammen med iTarget har vi bygget et konsept der vi på utvalgte stillinger produserer en video-promotering av stillingen. Det levnes liten tvil om at de mest attraktive kandidatene ofte allerede er bundet opp i andre jobber, og desto viktigere har det vært for oss å være der kandidatene er. Det er heller ingen tvil om at effekten vi får av denne typen promotering er et fint tilskudd til all tradisjonell eksponering.

Hamed Victory - Byråleder Bergen

Vi i ECpromotion jobber løpende med iTarget på markedsføring av våre produkter inn mot bedriftsmarkedet. Vi har hatt et samarbeid i litt over 2 år nå, og er svært godt fornøyd med deres øye for detaljer, oppfølging og analytiske tilnerming til oppgavene.

Anne Stette - Daglig leder

Vi jobber kontinuerlig med iTarget på blant annet lokal markedsføring og videoproduksjon i Bergen for våre tre merker KIA, Mercedes-Benz og Peugeot. iTarget er opptatt av detaljer og ser nyansene i det vi ønsker å kommunisere som igjen gir oss et meget tilfredsstillende resultat. De gjør det lille ekstra og er alltid tilgjengelig, anbefales av oss.

Per Henning Tvedten - Markedsdirektør

Amazing product. Greatives is the one stop premium wordpress guys. If you want quality and top of the line support you’ve found it here. I highly recommend buying any theme from Greatives.

Peter Jones - Developer

Movedo has the best responsive function on the market is very fast, good adaptable and easy to handle. Support responds quickly and is helpful.

George Bucks - Manager

The theme itself is an amazing product which we can only recommend to anybody looking to create a top quality highly customized website.

John Smith - Customer

Amazing product. Greatives is the one stop premium wordpress guys. If you want quality and top of the line support you’ve found it here. I highly recommend buying any theme from Greatives.

John Smith - Manager

Absolutely amazing theme. Surprised by the code quality and the “rock-solid” customization possibilities. 5 stars for an awesome work!

Alex Smith - Photographer

Love it, I am a graphic designer and I purchased the Movedo theme for my website. This is my first time using wordpress and designing a website of any sort and this theme has been very user friendly and easy to use.

Alex Doe - Designer

iTraget med Ronnie Kristensen hjalp oss med utvikling av en animasjonsvideo for HQ-Live, et skybasert salgs og prognosesystem. Vi er veldig fornøyd med både sluttprodukt og service underveis.

Fredrik von Hohenberg - Product Manager

This WP Theme gives you the possibility to reduce more and more your custom CSS and it offers you the full control on “restricted” areas since now.

Sofia Jade - Designer

Vi i Max sitter igjen med ein film vi er utrulig stolte over, og dette er mykje takka være Ronnie og iTarget. Dei såg raskt visjonen vi hadde, og kva vi ønska med ein reklamefilm. Dei leverte eit produkt som ikkje berre stråler kvalitet, men dei klarte og sette ord og handling.

Ingvil Aardal Kjøsnes - Markedssjef

Movedo offers stand-out-from-the-pack options and superior aesthetics; become the designer you ’ve always dreamt of. You are now able to impress the world simply and smartly.

Peter Osborn - Photographer

iTarget har evnet å fortelle om tjenestene våre på en veldig lettfattelig måte uten å kreve store ressurser fra vår side. De har vært super enkle å jobbe med og Martin er fantastisk på oppfølging.

Monica Brante - CEO

Movedo is hands-down the most suitable timesaving multi-purpose theme for building any website you have in mind. Embrace your own creative evolution. We make it happen.

Tony Martin - Developer

iTarget har utviklet og laget en animasjonsvideo for oss i Competella for å presentere vår Competella Unified Communications server. De ga oss en meget godt grunnlag for en god presentasjon av løsningen, og de evnet å fortelle om våre produkt løsninger på en oversiktlig og enkel  måte uten å kreve store ressurser fra vår side.

Bjørn Lesnes - CEO

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149