1616556575264772

Value by Erik

Value by Erik

2592 2026 Amanda Stave

Erik er vår hyggelige verdimegler som har flere ess i ermet. Ikke bare er han blid, kreativ og pratesalig, men god å lage mat er han også! Men, hvorfor tittelen verdimegler spør du? Jo, Erik er nemlig den som hjelper deg å identifisere din verdi og hvordan du best kan bruke den til å oppnå dine mål.

Hos oss er han også talerøret mellom bedrift og kunde, hvor han alltid har gode tanker og ord å dele. I dette innlegget vil du få sjansen til å bli enda bedre kjent med han, og på slutten av innlegget vil vi dele informasjon hvor mannen er mulig å kontakte og lære mer om.

Erik gjør selvfølgelig sitt beste som modell selv om det involverer å måtte holde maska

Her på jobb sier Erik selv at han liker best alle menneskene han får jobbe med, både oss på kontoret og de fine kundene våre. Dette er selvsagt veldig tydelig for oss andre da han ofte smiler fra øre til øre etter samtaler både med nye og eksisterende kunder. En slik positiv og fargerik atmosfære har ingen vondt av og vi har stor glede av å få dele det med andre.

Denne joviale og positive holdningen kommer rett og slett fra hans sterke motivasjon for arbeidet han gjør, han er nemlig en av de som spretter opp fra sengen med to ben på samme tid – ikke noe feil ben her! Han sier det er nesten ubeskrivelig hvor sterk gleden hans er for å komme seg på jobb, og håper selvfølgelig at alle får oppleve dette selv da jobben tross alt er halvparten av vårt våkne liv. Å trives på jobb er nemlig alfa omega.

Ingen seier er for liten, ikke vær redd for å vise at du er en vinner!

Det er ikke overraskende da at han største drøm er at barna hans vokser opp og ser at det er viktig å gjøre noe man trives med, noe som gir nøyaktig den gleden han selv føler. Dette henger sammen med hans ønske om at de skal få et godt liv og håper at de alltid vil utnytte alle muligheter livet vil gi dem. Eriks tre største motivasjonsfaktorer er dermed listet som: trivsel, trygghet og mestring.

Hvordan skaper Erik verdi?

Verdien Erik er med på å skape finnes i gode relasjoner. Han ønsker å hjelpe våre kunder å forstå deres verdi for at de skal kunne dele dette videre med sine kunder. What goes around comes around, som de sier! Verdi er nemlig det viktigste elementet og Erik er den rette personen til å vise deg nøyaktig hvordan du kan utnytte den hver eneste dag og hvordan den kan formidles og vises på best mulig måte. I tillegg er han klar, i samarbeid med oss andre i iTarget, å stille opp og tilby veiledning til å også skape noe som kan være med på å kommunisere nettopp denne verdien kundene sitter på.

Ønsker du å komme i kontakt med Erik eller lære mer om han kan du finne han på disse stedene:

I mellomtiden ønsker Erik å dele tre gode tips for samtaler og møter med kunder:

  1. Når du skal kontakte en kunde må du vite nøyaktig hva du skal ta opp og lytt godt til hva kundene sier. Ikke les direkte fra manus, men ha en plan på hva du skal si og hva målet ditt er.

  2. Det viktigste du kan gjøre i møte med en kunde er å gi de verdi, gi dem en grunn til å huske deg. Et eksempel kan være å gi dem et tips som er nyttig for situasjonen de er i.

  3. Sist, men absolutt ikke minst! Vær stolt over det du gjør og vær stolt over det du utretter. Ingen seier er for liten og ikke vær redd for å vise at du er en vinner.

Animasjon – Reklamevideo – Interaktiv video – Webdesign – Markedsføring – Profilartikler

VI ER DIN

TOTALLEVERANDØR

iTARGET AS – Kundeservice og salg

Åpningstider : Alltid åpent
Adresse : Nyhavn 8, 5042 BERGEN
Telefon : 412 85 149