iTarget AS

Banebrytende branding -
du betaler kun for
en brøkdel av løsningen!

Som, sannsynligvis, eneste byrå i Norge får du markedsføring gratis hos oss

Scroll

Video + drift av sosiale plattformer

Dette får du
i vår unike
løsning for bedrift

 • Digital Markedsføring

 • Krativt design

 • Analytics & Kampanjer

 • Digital Merkevarebygging

 • Videoproduksjon

Etter snart 10 år i bransjen med både video og markedsføring er det særlig én ting de aller fleste video-kunder kommer tilbake for; når videoen er laget, hva skjer da?

Vår erfaring er dessverre den at de fleste som kjøper en video ikke har noen spesiell plan for hvordan denne skal utnyttes til det fulle i ettertid.

Og hva skjer…12 likes på Facebook og relativt dårlig stemning siden den tross alt kostet «tusenvis» å lage.

Dette har vi funnet en løsning på!

Noen av kontoene vi har bygget


- et lite utdrag fra resultater vi har hatt med andre selskaper

Du betaler kun for videoproduksjonen


- resten er uten kostnad!

iTarget har spesialiser seg på det som kalles verdidrevet markedsføring. Dette skiller seg i stor grad ut fra tradisjonell markedsføring gjennom at verdidrevet markedsføring ikke har like høyt fokus på kortsiktig vinning som tradisjonell reklame og markedsføring.

Verdidrevet og verdibasert markedsføring er «det nye» i markedsføring og er egentlig en versjon 2.0 av det vi har sett de siste årene med såkalt «annonsørinnhold» som er helt ordinære poster eller innlegg, men som er skrevet med den hensikt å promotere noe.

Når vi nå åpner opp for den unike kombinasjonen med video, foto og innhold i en og samme pakke der kun innholdsproduksjonen betales for, er det gunstigere enn noen sinne for bedrifter å få daglig oppfølging med egne kunder via sosiale kanaler!

Nice 'n easy

9 990
per måned

 • 12 publiseringsdager
 • Handlingsplan
 • Publiseringsplan
 • Kreativ utvikling
 • 5 videoer (15 sek)
 • Innholdsproduksjon (tekst, bilde)
 • Timebruk totalt ca. 7 timer

Ambitions

14 990
per mnd

 • 20 publiseringsdager
 • Handlingsplan
 • Publiseringsplan
 • Kreativ utvikling
 • 7 videoer (20 sek)
 • Innholdsproduksjon (tekst, bilde)
 • Timebruk totalt ca. 12 timer

Big leagues

21 990
per mnd

 • 20 + 20 publiseringsdager
 • Handlingsplan
 • Publiseringsplan
 • Kreativ utvikling
 • 10 videoer (20 sek)
 • Innholdsproduksjon (tekst, bilde)
 • Timebruk totalt ca. 15 timer

Spør oss om din vekst-pakke!


- våre oppsett er alltid fleksible og tilpasses ethvert behov

Forklaringer:

Publiseringsdager – Dette er antall dager det blir publisert på per måned. Eksempelvis vil 12 publiseringsdager bety at det publiseres 3 ganger per uke på 1 plattform

Handlingsplan – Dette er en overordnet plan som settes opp som en veileder og plan for aktiviteten fremover. Her tar vi høyde på hvor bedriften har vært, hvor man er og hvor man vil og legger planen der etter.

Publiseringsplan – Her blir tematikken fra den kreative utviklingen satt inn. Alle forslag til temaer og innhold blir lagt inn i en mandag – søndagsplan der innholdet planlegges langt frem i tid.

Kreativ utvikling – Her brukes det betydelige ressurser på å utvikle kreative konsepter for innholdsproduksjonen. Oppsettet for videoproduksjonen blir også gjort her.

Antall videoer – Dette er et minimum antall videoer som blir produsert opp. Timebruken du ser per måned er knyttet opp mot «time on site» der man er ute og filmer, samt redigeringen og oppsettet av videoene i ettertid.

Innholdsproduksjon – Med i løsningen ligger det at det fylles på med tekst og bilde-innhold for å få maks ut av eksponeringen. Vi bruker derfor både video-innholdet vi har filmet for bedriften og innhold vi skriver på vegne av bedriften til bruk i sosiale medier.

Timebruk totalt – Dette er tid brukt «on site» med filming, redigering og oppsett. Tid for markedsføring og drift av sosiale medier er ikke en del av regnestykket og kommer uten kostnad ved siden av. Reell timebruk per måned er derfor betydelig mer enn timebruken i enhver avtale.

VI TILBYR EN HELT UNIK LØSNING


- slik at investeringen faktisk betaler seg over tid

Innholdsproduksjon


I stedet for å bare kaste alle eggene i samme kurv hver gang, kan det være lurt å tenke langsiktig. Hvis du tenker på det; hvor mange produkter eller merkevarer ble delt 1 gang på sosiale medier i året, og endte opp med verdensherredømme?

Ingen.

Derfor har vi skapt en unik innholdsplan som gjør det mulig å heller investere i en mengde små snutter på 10, 20, 30 sekunder som gjør mer enn bare «selge noe».

Skal du ha suksess med merkevarebevisstheten og kundelojaliteten i dag, så må man sannsynligvis pleie dem over tid, og innholdet må sannsynligvis også være både engasjerende og verdifullt.

Kreativ utvikling


Som en naturlig del av løsningen har vi også valgt å inkludere kreativ utvikling. I praksis betyr det at vi studerer litt rundt hvilken type innhold bedriften din bør dele med kunder og følgere på en daglig basis.

Vi skaper temaer og idéer som potensielt sett kan være attraktive, og du er med på utvelgelsen av hva vi sammen har tro på skal skape engasjement.

I tillegg har vi også muligheten til å ta hele den kreative idéprosessen rundt videoene som skal lages, fra tanke til lerret.

Drift


I tillegg til video vil du få en person fra oss som enten helt eller delvis drifter deres sosiale kanaler. I tillegg vil vedkommende også skrive innlegg (tekst) til de plattformene dere ønsker å synes på, i tillegg til å bruke det video-innholdet som vi skaper sammen.

Med en konkurranse på sosiale kanaler som er tøffere enn noen sinne, er det nesten nytteløst å publisere en gang «i ny og ne». Sammen med oss så får du opptil 5 dager med publisering per uke hele måneden igjennom!

Om du ønsker kan du selv også supplére med innhold og publiseringer oppå arbeidet vi gjør, dersom du blir inspirert til å gjøre enda mer!

Du betaler kun for videoproduksjonen


- resten er uten kostnad!

Eksempelkunde - Rørleggeriet Bademiljø


Drift av sosiale medier for å komme tettere på kundene

iTarget har hatt gleden av å produsere for både TV og for bedrifter i ulike formater. Vi har i tillegg til reklame også regissert, produsert og gitt ut to dokumentarer. Vi har jobbet med noen av de største merkevarene i Norge og Norden, men har også bevist at vi kan levere på mindre lokale aktører.

For Rørleggeriet på Os utenfor Bergen har vi laget innhold og driftet sosiale medier på Facebook og Instagram.

Vi gjør blant annet:

⭐️ Innholdsproduksjon

⭐️ Filming

⭐️ Kreativ utvikling av konsepter

⭐️ Oppfølging

⭐️ Tekstforfatting

⭐️ Foto

⭐️ Publiserings strategi

…og myer mer!

Butikken ønsket en hyppigere kontakt med sine kunder, og ikke minst bygge opp den delen av virksomheten man ofte ikke tenker på kan gi ekstremt lojale kunder; verdifulle innlegg som hjelper kundene i hverdagen!

Vi både lager videoer og skriver innleggene på vegne av butikken, og fungerer som en ekstern markedsavdeling som likevel oppleves nærmest intern på grunn av den tette kontakten vi har skapt!

Eksempel Facebook


(klikk for større bilde)

Eksempel Instagram


(klikk for større bilde)

Eksempelvideo 1


Eksempelvideo 2


Eksempelvideo 3


Andre prosjekter vi har